Óriási tévedés a "lúgosítással" kapcsolatban


Amikor a szervezet lúgosításáról beszélünk, aligha találunk olyan beszélgető partnert, aki
ne tudna hozzászólni a témával kapcsolatban, és akár vérremenően képes vitába szállni az
eszméi kapcsán... amelyek lássuk be, sok esetben alapjaiban tévesek!Mit nevezünk lúgosításnak?


A lúgosítás fogalmát, alapjaiban szokás félreérteni, és félreértelmezni...

A rossz hír, hogy a félreértelmezéssel, esetenként ahelyett, hogy segítenénk magunknak, akár árthatunk is...

A médiából, és a egyáltalán mindenhonnan, még a csapból is az folyik, hogy lúgosítsunk! Ez olyannyira beitta már magát a fejünkbe, hogy ha kell ha nem, az ember lúgosít ... de legalábbis szeretne!

 

A legtöbbek fejében a lúgosítás egyenlő a lúgos víz fogyasztásával!

 

Ez jó hír, legalábbis a lúgos vizet értékesítőknek, illetve a lúgosító patronok forgalmazóinak... de közben a lúgosítók mindössze 15-20%-nak hoz megoldást a lúgos víz fogyasztása!

A legtöbb, lúgosításként lúgosító patront vásárolni szándékozó érdeklődőnk, alapjaiban azért inna lúgos vizet, mert az orvosa, természetgyógyásza azt tukmálja, hogy milyen fontos a szervezet lúgosítása! Ez így is van, és ebből magától értetődő, hogy lúgos vizet kell fogyasztani!

 

Pedig ez mekkora tévedés!

 

Úgy gondoltuk, hogy ideje tisztába tenni a lúgosítással kapcsolatos tévhiteket, és egyértelmű, tényszerű információkkal szolgálni, hogy mit kell tenni, ha lúgosítani szeretné valaki a szervezetét, illetve mikor és kinek kell lúgos vizet fogyasztani...

 

Nos ebből már következik, hogy azok, akik azt hiszik, tudják, hallották, és meggyőződésük, hogy a szervezet lúgosítása egyenlő a lúgos víz fogyasztásával, azok sajnos óriási tévedésben vannak! Amíg saját maguknak ártanak ezzel a hittel, cselekedettel, az sajnálatos, de amikor ezt hirdetik, akkor gyorsan el kell mondanunk, és ki kell hirdetnünk a valóságot!

 

Tévednek!

 

Gondoljuk csak végig, mi is történik, amikor lúgos vizet, azaz a semleges kémhatású tiszta víz helyett magasabb kémhatású (PH>7), azaz 8-9-es PH-jú vizet fogyaszt...

Az elfogyasztott víz egyenesen a gyomorban landol! Ezzel még nincs is semmi baj... Legalábbis elvileg! A gyomorban normál esetben gyomorsav található, amely nemes egyszerűséggel HCL, vagyis egyfajta sósav! Emlékeznek iskolás tanulmányaikból, hogy mi történik ha savra lúgosat öntünk?!?

IGEN! Valóban! Jól tudják! Semlegesítik egymást! Mi történik ha a gyomorban lévő emésztő rendszer alapanyaga semlegesítődik?!?! Egyszerű a képlet ... ha nem elég a gyomorsav, akkor tökéletlen az emésztés!

Jogos kérdés következik, akkor mire jó a lúgos víz fogyasztása?

Vannak olyanok, akik az átlagosnál, a szükségesnél több gyomorsavval rendelkeznek. Mondják "savam van", "savas vagyok", stb ... most had ne soroljam fel a jeleket, tüneteket, szerintem mindenki tudja ... Reflux, és társai...

Nos, nekik ajánlott a lúgos víz fogyasztása...

Fontos tudni, hogy a lúgos vizet senkinek nem érdemes kontroll nékül fogyasztani! Kereszted doktor úr riportjában már kiderült - bocsánat, ez csak a Facebook, és hírlevél partnereinknek elérhető - hogy amikor nem teljesen tiszta vizet iszik az ember (tea, kávé, üdtő, leves, stb - és a lúgos víz is) abban a pillanatban víz elvonásról beszélünk a szervezetben, emésztés indul, merthogy változik a "tartalom" miatt a gyomor, és beindul a működés ...

Annak függvényében, hogy milyen "erősségű", PH-jú vizet fogyaszt, kontrollálni kell a mennyiséget! FONTOS!!! Olvassa el az adott víz leírásán, vagy ha a víztisztító rendszeréhez lúgosító patront rendel, kérje a javasolt fogyasztási mennyiségről a leírást!

Nos, akik a szervezetüket szeretnék lúgosítani, és valóban lúgosítani
nos nekik teljesen mást ajánlanék!

Őszinte leszek, és látszólag üzletet rontok - magamnak! A szervezet valódi lúgosítását, nem oldja meg a lúgosító patron vásárlása, de még a lúgos víz sem! Még a CleanWater lúgosítópatron sem ... Hát ez van! Nekik más kell!

 


Érdeklik a további részletek?!

Szívesen elküldjük...

Amennyiben érdeklik a további részletek, azon információk, amelyeket szándékosan nem teszünk közzé, írjon nekünk, szívesen elküldjük Önnek! Számos olyan tanulmányt is készítettünk, amely meggyőződésünk, hogy hasznos lehet Önnek, egészségesebbé teheti életét, tényekről írunk, amelyek mellett naponta megy el, és nem veszi észre ...

Nos?

Kinek, milyen címre küldhetjük?

       
  VEZETÉKNÉV:  
  KERESZTNÉV:*  
       
  E-MAIL CÍM:*  
       
  VÁROS ahol lakik:  
       
  FELIRATKOZOM / KÉREM A CIKKET!
   

Kérdése van?

Kérdezze munkatársunkat

Amennyiben kérdése van bármely termékünkkel kapcsolatban,
kérem keressen minket a KAPCSOLAT linkre kattintva,
esetleg skype-on,
vagy hívja munkatársunkat a +3630-649-8894 telefonszámon!

Kapcsolódó cikkeink:

Ha kétségei vannak ... Ha kérdezne...

A vezetékes ivóvíz hálózathoz csatlakoztatható, fordított ozmózis víztisztító
  • Kiszűri a vízből a klórt, és más vegyianyag maradványokat

  • Kiszűri a vízből a hormon, és más gyógyszermaradványokat

  • Kiszűri a vízből a felesleges ásványi anyagokat

  • Egészséges, sejtszinten feldolgozható, valóban tiszta vizet készít