Kisbabák is ihatják a tisztított vizet?Tisztavíz kisbabáknak!Több formában is megérkezett hozzánk ez a kérdés,
hogy a tisztított vizet ihatják-e, javasoljuk-e kisbabák részére!

Kisbabák és a tisztított vízzel kapcsolatában mindig Országh doktor úr írásai jutnak eszembe...

Számos esetben magyarázza, az orvosi véleményt, hogy mennyivel fontosabb egy fejlődő szervezetnek, hogy a megfelelő tápanyagokat kapja, amelyeket fel is tud használni, valamint, hogy a "gyengébb" szervezet ne kapjon ártalmas mellékanyagokat, amelyet egyes vizek is tartalmazhatnak...

Mint az orvosi vizsgálatok is igazolták, a tisztított víz lényegesen nagyobb mértékben képes felszívódni az emberi szervezetben, és jobban táplálja azt!

A kisbabák esetében, fokozottan fontos a tiszta víz szerepe, ugyanis számos esetben bizonyított, hogy a nem megfelelő minőségű, és mennyiségű víz, később többféle elváltozásnak, betegségnek lehet az alapja!

Javaslatunk az, nem hogy ihatják, hanem kifejezetten ezt kellene igyák, ill. a tiszított vízből készült ételeket kellene fogyasszák!

Úgy gondoljuk,
muszáj tudnia a részleteket

A víztisztítás alapja

Köztudott, hogy a megfelelő minőségű, és mennyiségű folyadék bevitel minden élő szervezet számára nélkülözhetetlen a fejlődés folyamatához!

... szinte már közhely...

 

Az viszont már nem annyira tudott, hogy a víz, mint éltető alapelem, tisztán, natúr formában, még fontosabb a fiatal szervezet számára!

Tudnia kell, hogy egyes helyeken a vezetékes víz szinte kifejezetten káros lehet nemcsak a felnőtt, de kifejezetten a babák fogyasztása esetén.

Sajnos nem sokkal jobb a helyzet az ásványvízzel sem...

A szülők többnyire a gyümölcsleveket, zöldségleveket erőltetik a kisbabák, és a gyerekek folyadékbevitelére, és ha netán vizet inna a gyerek, akkor ásványvizet kaphat!

Tudta Ön, hogy...

Ásványvíznek az 1000mg/l oldott ásványi anyag tartalommal rendelkező vizet nevezhetjük, viszont ennek fogyasztását csak napi néhány deciliter mennyiségben javasolják. 
A legtöbb "ásványvíz" 400-1500mg/liter ásványi anyagot tartalmaz, amely ásványi anyag, mint "holt", nem élő anyag az emberi szervezetnek nem feldolgozható!

Az ásványi, szervetlen anyagok nagy része lerakódik a szervezetben, mert azt nem tudja feldolgozni. A lerakódások később vérkeringési zavarokat, meszes ereket, magas vérnyomást, szívinfarktust, agyvérzést, epekövet, vesekövet okozhatnak!

Bocsánat! Nem akartam megijeszteni!

Ez nem törvény hogy így lesz, de okozhatnak...

Az ásványi sókat a szervezet kizárólag szerves anyag jelenlétében tudja feldolgozni, hasznosítani, így ezeket, mint az élet szintén nélkülözhetetlen alapelemeit, jobb ha táplálékkal (zöldségek, gyümölcsök, magvak, stb) visszük be!

A tisztított víz jelentősége egy fiatal szervezet részére sokkal fokozottabb, mint egy felnőtt esetében, ugyanis a víz, mint az emberi szervezet fő alkotó eleme, elsődleges forrás a fejlődéshez!
Nem összekeverendő más folyadékokkal - amelyek akár szintén hordozhatnak tápanyagokat - és nem is helyettesíthető teljesen, ugyanis a vízmolekulák, sokkal könnyebben jutnak be a szervezetbe, és táplálnak sejtszinten is!

Táplálnak, ha nem tartalmaznak oda nem illő, akár ártalmas anyagokat is!

A csapvízről tudjuk, hogy mennyi mindent tartalmazhat, ami a csőhálózatban oldódik bele, a klórról már nem is beszélve!

Az ásványvizekben a magas "holt" ásványianyagtartalom, a műanyag, pillepalackból a hosszú tárolás soran beleoldódott alapanyag, esetlegesen a nem megfelelő tároláskor elszaporodó élő szervezetek ... nem feltétlenűl tesznek jót!

Akkor mi lenne a megoldás?

Természetesen a tisztított víz! Ismerje meg a tisztított víz élettani jelentőségét a fiatal szervezetekre, a miértekre adott válaszokat...

Érdeklik a további részletek?!

Szívesen elküldjük...

Amennyiben érdeklik a további részletek, azon információk, amelyeket szándékosan nem teszünk közzé, írjon nekünk, szívesen elküldjük Önnek! Számos olyan tanulmányt is készítettünk, amely meggyőződésünk, hogy hasznos lehet Önnek, egészségesebbé teheti életét, tényekről írunk, amelyek mellett naponta megy el, és nem veszi észre ...
Nos?

Milyen címre küldhetjük?

       
  VEZETÉKNÉV:  
  KERESZTNÉV:*  
       
  E-MAIL CÍM:*  
       
  VÁROS ahol lakik:  
       
  FELIRATKOZOM / KÉREM A CIKKET!
   

Kérdése van?

Kérdezze munkatársunkat

Amennyiben kérdése van bármely termékünkkel kapcsolatban,
kérem keressen minket a KAPCSOLAT linkre kattintva,
esetleg skype-on,
vagy hívja munkatársunkat a +3630-649-8894 telefonszámon!

Kapcsolódó cikkeink:

Ha kétségei vannak ... Ha kérdezne...

A vezetékes ivóvíz hálózathoz csatlakoztatható, fordított ozmózis víztisztító
  • Kiszűri a vízből a klórt, és más vegyianyag maradványokat

  • Kiszűri a vízből a hormon, és más gyógyszermaradványokat

  • Kiszűri a vízből a felesleges ásványi anyagokat

  • Egészséges, sejtszinten feldolgozható, valóban tiszta vizet készít