pH lúgosító patron ozmózis víztisztítókhoz

pH lúgosító patron RO víztisztítóhoz

A lúgosító patronban lévő ásványok:
Turmalin (0.22g/l):

A turmalin, mint egy bio „szupertöltő”, ionizálja környezetét. Bolygónkon ez az egyetlen kristály, ami természetéből adódóan képes elektromosságot kisugározni. A turmalin a mély infravörös sugarak (testünket a víz frenkvenciájára hangolják) és a negatív ionok forrása. A turmalin elektromágneses sugárzását a test elnyeli, és az elektromágneses hullám-energia megemeli az anyag molekuláris rezgésszámát. Ezáltal az élő szervezet energiaszintje megnő, a molekulák rezgésszáma megemelkedik, aktivizálja a sejteket, és a sejt anyagcserét.

Corosex (0.1g/l):

A Corosex az igen reakcióképes magnéziumoxidból áll, feladata a vízben lévő szabad széndioxid semlegesítése. Nagy sebességnél és/vagy nagymértékű pH-korrekció esetén használják.

Maifan stone:

A maifan kő segíti a víz megfelelő pH-értékének beállítását, biológiai "tevékenységét" és mineralizált (ásványi anyag) minőségét. Képes felvenni fémek szabad pozitív hidrogén ionját (H3O+: ebből egy H+-t) a vízből.

15% Al2O3 tartalmának köszönhetően tipikus amfoter oxid jellegű, azaz képes felvenni és leadni is protont H+ (=savval és lúggal is tud reagálni): ha lúgos pH-jú anyagokkal találkozik, képes azokkal reagálni, így csökkenti a lúgos pH-értéket. Ha savval találkozik, azzal is reagál, így növelve a folyadék pH értékét. A maifan kő beállítja a megfelelő pH értéket mindkét irányból, magas, illetve alacsony pH felől is (magasat csökkenti, alacsonyat növeli).

Mikor a maifan kő folyadékkal érintkezik, az alábbi általános ásványok: K, Na, Ca, Mg, P, továbbá az alábbi ritka elemek: Si, Fe, Zn, Cu, Mo, Se, Mn, Sr, Ni, V, Co, Li, Cr , I, Ge, Ti oldódnak ki belőle.

Maifan kő továbbá kiold aminosavat is, amely nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára.

Átfolyás: 245 liter/nap

Mérete: 60x285mm

Csatlakozás: 1/4"

Max. nyomás: 6 bar

Max. hőmérséklet: 45oC

pH: 7.5-9.8

Kapacitás: 3000 liter átfolyó víz lúgosítására képes (cseréje 12 havonta javasolt)
Amit még érdemes TUDNI!

 • Az ozmózis technológiáról
  Leírjuk, hogy mi is valójában az ozmózis nyomás, és hogyan alkalmazható ez a víztisztítók esetében, továbbá, hogy ez milyen hatással van szervezetünkre.

 • A vízről...
  Általános leírást adunk a víz szerepéről a szervezetünkben.

 • Lúgosításról...
  Napjaink egyik legfontosabb témájáról olvashat a lúgosításról. Milyen előnyöket rejt Önnek a lúgosító víztisztító használata.

Amennyiben kérdése van bármely termékünkkel kapcsolatban, kérem keressen minket a KAPCSOLAT linkre kattintva, esetleg skype-on, vagy hívhatja munkatársunkat a 0630-649-8894 telefonszámon!

 

A ph lúgosító patron megrendeléséhez, kérem kattintson ide

pH lúgosító patron megrendeléseVan néhány megdöbbentő írásunk...

Szívesen elküldjük...

Amennyiben érdeklik a további részletek, azon információk, amelyeket szándékosan nem teszünk közzé, írjon nekünk, szívesen elküldjük Önnek! Számos olyan tanulmányt is készítettünk, amely meggyőződésünk, hogy hasznos lehet Önnek, egészségesebbé teheti életét, tényekről írunk, amelyek mellett naponta megy el, és nem veszi észre ...

Nos?

Milyen címre küldhetjük?

       
  VEZETÉKNÉV:  
  KERESZTNÉV:*  
       
  E-MAIL CÍM:*  
       
  VÁROS ahol lakik:  
       
  FELIRATKOZOM / KÉREM A CIKKET!
   

Kérdése van?

Kérdezze munkatársunkat

Amennyiben kérdése van bármely termékünkkel kapcsolatban,
kérem keressen minket a KAPCSOLAT linkre kattintva,
esetleg skype-on,
vagy hívja munkatársunkat a +3630-649-8894 telefonszámon!

Kapcsolódó cikkeink:

Ha kétségei vannak ... Ha kérdezne...

A vezetékes ivóvíz hálózathoz csatlakoztatható, fordított ozmózis víztisztító
 • Kiszűri a vízből a klórt, és más vegyianyag maradványokat

 • Kiszűri a vízből a hormon, és más gyógyszermaradványokat

 • Kiszűri a vízből a felesleges ásványi anyagokat

 • Egészséges, sejtszinten feldolgozható, valóban tiszta vizet készít