Jognyilatkozatunk

Kérjük,hogy a www.cleanwater.hu weboldalainak megtekintését megelőzően olvassa végig
az alábbi jognyilatkozatunkat.

A weboldalak megnyitása, megtekintése, a látogató részéről az alábbi jognyilatkozatban foglaltak
elfogadásának minősül!

A CleanWater.hu oldala elérhető bárki részére, a jognyilatkozatunk megismerését követően
személyazonossága felfedése nélkül is böngészhet, megismerkedhet termékeinkkel, árainkkal,
regisztráció nélkül tájékozódhat egyes cikkeink, írásaink között.

 

FIGYELEM!
A CLEANWATER.HU weboldalain szereplő képek, logók, grafikák, tájékoztatók, információs anyagok és elemzések, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogát a CLEANWATER.HU fenntartja magának!
A weboldalak tartalmának egészében, vagy akár részben történő, a saját személyes használatot meghaladó felhasználása, bármilyen más egyéb céllal történő tárolása, kinyomtatása, terjesztése, átruházása, üzleti célú, sajátként történő felhasználása, a CLEANWATER.HU hozzájárulása nélkül, szigorúan tiltott, ennek megsértése jogi eljárást von maga után.


A WWW.CLEANWATER.HU OLDAL CIKKEI

A www.cleanwater.hu oldalon található cikkek, kizárólag az író szempontjából, szemszögéből látszó, egyéni véleményt tükröznek, annak valóságtartalma, a szerző hitére, gondolataira, és az idők folyamán összegyűjtött, hallott, szerzett, tapasztalt adatokra támaszkodnak.

Az idézett vélemények, tények, adatok minden esetben a szerző megjelölésével történnek, eredetének, hitelességének vizsgálata nem minden esetben történt meg!

Amennyiben egyes feltételezésekről, állításokról Önnek más véleménye van, más konkrét adatjellegű tények állnak rendelkezésére, kérem, írja meg részünkre, készséggel beépítjük a forrás megjelölésével a webrendszerünkbe!

A közölt cikkeket ne higyje el feltétlenül, járjon Ön is utána, bizonyosodjon meg a valóságról!
A valóság sok esetben nézőpont, és érdekek kérdése, és az esetlegesen eltérő adatok, csupán a különbőző források, különböző vélemények eredményeként született.

A CLEANWATER.HU weboldalain közzétett információk összeállítása bár a legnagyobb gondossággal történt, garanciát mégsem tudunk vállalni az adatok hatályosságára, valódiságára. Ezek tájékoztató jellegűek, előfordulhat esetenként időközben megváltoztak, azaz nem minden esetben pontosak és teljeskörűek. Az adatok és információk felhasználása, saját felelősségére történhet. Hatályos, és pontos információkért keresse munkatársainkat ide kattintva!


Adatkezelés

Egyes oldalainkon Ön megadhatja részünkre személyes adatait (e-mail címét, telefonszámát, stb) amennyiben terméket rendel, vagy csak igényli, hogy az Ön részére a CleanWater.hu tájékoztató anyagokat küldjön, illetőleg kapcsolatba lépjünk Önnel.


Adatainak megadásával, Ön hozzájárul ahhoz, hogy a CleanWater.hu ezen adatokat kizárólag saját részre nyilvántartsa és kezelje mindaddig, amíg Ön kifejezetten nem kéri ezek törlését.


A CleanWater.hu kijelenti, hogy adatait bizalmasan, az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeli, tárolja, azokat senkinek semmilyen célból az Ön előzetes jóváhagyása nélkül ki nem adja.


Látogatásával Ön lehetővé teszi számunkra a weboldalaink látogatottságának, forgalmának mérését. Az így szerzett adatokat is kizárólag saját, statisztikai céllal rögzítjük, ezekhez külső személyek nem férhetnek hozzá!


Az Ön adatainak védelme fontos számunkra! A megadott személyes adatait a CLEANWATER.HU nem értékesíti és nem adja át harmadik félnek.

A CleanWater.hu oldalai Linux/PHP alapokon működő információs rendszer, melyek biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent kockázatot, azonban felhívjuk figyelmét, hogy az interneten továbbított elektronikus üzenetek tartalmához esetenként illetéktelen személyek is hozzáférhetnek, a küldött üzenetek tartalma, egyéb adatai módosulhatnak, illetve az üzenet el is veszhet.


Kérdések

Amennyiben nem talál valamely kérdésére választ, vagy nem kielégítő az információnk, kérjük, keresse munkatársunkat a +3630-649-8894 telefonszámon, vagy kérdezzen ide kattintva!

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket látogatásával, és reméljük, talál olyan információt, amely hasznos lesz az Ön számára.


VÁLOGASSON, INFORMÁLÓDJON KEDVÉRE!!!

A letölthető dokumentumokat, és cikkeket csak saját felelősségre használja, ill. kérje kollégáink tanácsát!

Kérjük észrevételeit, véleményét írja meg nekünk, hogy folyamatosan javíthassuk szolgáltatásunkat!
( KAPCSOLAT )


TERMÉKEK

A CleanWater.hu oldalain, többféle, víztisztítással kapcsolatos termékek rendelhetők. Ezek többségében az USA-ban, a NASA által feltalált ozmózis technológiát, valamint a klasszikus szűrési, a "nagyobb részegység nem jut át a kisebb lyukon" rendszer szerint működnek.

A termék nevére vagy fotójára kattintva az adott termék leíró oldalára jut, ahol részletes leírás mellett képet is lát. Ha a képre kattint az egérrel, akkor az egyes termékeknél nagyítva is megjelenik.

Minden egyes termékhez részletesebb leírás is tartozik. A termékek listája egyben az árlistánk is. Minden termék árát bruttó áron, azaz ÁFÁ-val együtt tüntettük fel.


Az árak 305,0 Ft/ 1 EUR árfolyamon érvényesek! A CleanWater.hu fenntartja az árváltoztatás jogát, az Euro 5%-nál jelentősebb árfolyamváltozása esetén.


TERMÉK RENDELÉS

Megrendelésekor kizárólag azon információk kerülnek rögzítésre, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat a CleanWater.hu üzemeltetője harmadik fél számára nem adja ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

Egy vásárlás alkalmával, akár korlátlan számú terméket rendelhet. A visszaélések elkerülése végett minden elektronikusan leadott rendelést, a megadott telefonszámon visszaellenőrizhetünk, ezért ha nincs a rendelésben telefonszám megadva, vagy azon nem tudjuk a megrendelőt elérni, a megrendelést semmisnek tekintjük.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Postai, vagy kiszállítással történő rendelés esetén, kérjük átvételkor ellenőrizze tételesen a termék(ek) sértetlenségét, a csomagban foglalt kiegészítőket, a számlán szereplő adatok helyességét.
Amennyiben sérülést, hibát észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni központunkba.
Kérjük észrevételeiről feltétlen tájékoztassa a kiszállítót, és ügyfélszolgálatunkat is, hogy a felmerült hibát mielőbb kijavíthassuk.


A szállítás Budapesten és vidéken is hétfőtől-péntekig kérhető.

A megrendelt terméket az egyeztetést követően a Magyar Posta-val, futárral vagy Pick Pack Ponton keresztül szállíttatjuk ki Önnek, az adott cég díjszabása szerint.

A csomag értékét utánvéttel, a csomag átvételekor a futárnak kell megfizetnie. Amennyiben Ön a kiszállítás idejében nem tartózkodna a megadott címen, a futár üzenetet hagy a küldemény megérkezéséről vagy megpróbálja Önt telefonon elérni.


A termékekből nagy készleteket tartunk. Átlagos esetben a megrendelt termékeket 2 munkanap alatt ki tudjuk szállítani, ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni.
Ezen lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot ez a termék nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válasszon.

Garantáljuk azt, hogy minden esetben a Vevő érdekeit tartjuk a legfontosabbnak. A rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük. Néhány esetben (pl. ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot, és több e-mailünkre sem válaszol) a mi hibánkon kívül nem tudjuk a rendelést a kellő sebességgel feldolgozni.

Véleményét, észrevételeit, panaszait kérjük írja meg e-mailben, minden észrevételre reagálunk, és minden olyan esetet, amikor a rendelést a mi vagy beszállítónk hibájából nem teljesítettük, vagy rontottuk el, teljes rugalmassággal kezeljük a helyzetet vagy pénzvisszafizetési garanciával biztosítunk.


A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei

A Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezései alapján a vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.
A CleanWater.hu ezen felül válalja, hogy a vásárló bármely termékével nincs megelégedve, azt visszaküldheti és visszafizetjük a teljes vételárat.
Ez vonatkozik a bontott csomagolású, de feltétlenül sérülésmentes termékekre is.
Ez nem kötelességünk, hanem egy olyan plusz, amit azért adunk, mert nem feltétlen célunk, hogy eladjunk, hanem inkább, hogy Ön elégedett legyen a termékkel.

A fogyasztó az elállás jogát már a megrendelést követően gyakorolhatja.

Amennyiben elállási jogát a kiszállítás megkezdését megelőzően jelzi részünkre telefonon, vagy a KAPCSOLAT menüpontot használva, erről visszaigazolást küldünk a vásárló részére, és következménymentesen töröljük a megrendelését.

Amennyiben a rendelést az Ön által kért módon, vagy az Ön által elvárt idő alatt nem tudjuk teljesíteni (pl. több hetet kellene várni az adott termék megérkezésére), a rendelést szintén lemondhatja.

Amennyiben a terméket már elküldtük a vásárló részére, ill. már átvette, szintén élhet elállási jogával, azonban ebben az esetben, a terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia budapesti fiókunkhoz, a 1026 Budapest, Pasaréti út 53. alatti címünkre.

Az Cleanwater.hu kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni.
A sértetlen, hiánytalan termék visszajuttatása esetén sem tudjuk a szállítási költséget visszatéríteni.

Az elállási jog gyakorlása semmilyen más többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban az "elálló vásárlónak" kell gondoskodnia.

A vásárló kérésére, munkatársunk készséggel gondoskodik a visszaszállítás bonyolításáról, ügyfelünk ilyen irányú igényét ügyfélszolgálatunkon jelezhetik.
Ebben az esetben, a visszaszállítás költségeivel kapcsolatosan az ügyfélszolgálati telefonszámunkon érdeklődhet.

A CleanWater.hu postai csomagokat, technikai okokból, sajnos nem tud fogadni.
Kérjük, hogy a termékeket minden esetben valamely futárszolgálattal, vagy ügyfélszolgálatunkkal történt előzetes egyeztetés alapján szállíttassa vissza.

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a CleanWater.hu kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.

Amennyiben kereskedelmi mennyiségben szeretne valamely termékünkből rendelni, kérjük keresse fel ügyfélszolgálati munkatársainkat, ugyanis lehetősége van nagyobb tétel esetén, mint kereskedelmi partner, nagykereskedelmi áron is vásárolni!


VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

Teljesítés módjai:

- Személyes átvétel, futár-, postai házhozszállítás.

Teljesítés költsége:

- Szállítási feltételek szerint.

Telefonos ügyelet nyitvatartás:

- Az online megrendelt termékek kiszállítása általában 2 munkanapon belül történik. Amennyiben a termék nincs raktáron, úgy e-mail és/vagy telefon útján értesítjük a várható szállításról.

Termékekre érvényes szavatosság és annak részletei:

- Termék leírásában

Termékekre érvényes jótállás és annak részletei:

- Termék leírásában

Garancia, Jótállás

A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyv, többször módosított 1959. évi IV. törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglalt mindenkor hatályos rendelkezései az irányadók.

A 72 órás cseregaranciával élhet a vásárló, ha a rendeltetésszerű használatot a termék gyári hibája akadályozza.

A CleanWater.hu-nak jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgáltatni, és abban az esetben, ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, a javítási, és postaköltség a vevőt terheli.

Szűrő, tisztítóberendezéseink fő egységeire, a törvény által előírt 12/24 hónap szavatossági, és garanciális kötelezettségeinken felül, rendeltetésszerű használat mellett, további 24 hónapos cseregaranciát biztosítunk.

A szűrőbetétekre, tekintettel az egyes vízszolgáltatók különböző szolgáltatásaira, garanciát nem tudunk adni, mindezek ellenére, mindenképpen jelezze részünkre a meghibásodást, működési zavart, ugyanis a gyártó, számos esetben, egyedi értékelés alapján javaslatot tesz az optimális működtetésre, amelyhez hozzá is járulhat más szűrőbetétekkel...


FOGALMAK A WEBOLDALAINKON

Tisztított víz:

Fordított ozmózis rendszerrel tisztított, többszörösen szűrt víz.

Víztisztító:

Vezetékes ivóvízből, több lépcsős szűrésen keresztül, eltávolítja "valamennyi" fizikailag, és kémiailag oldott anyagot, klórt, és a hormon-, ill. más gyógyszermaradványokat, ami által egy lényegesen jobb ízű, frissítőbb, jobban felszívódó tisztább vizet készít.

Ozmózis szűrő:

Egy speciális, féligáteresztő hártya, szűrő, amelyet a víztisztításnál is alkalmaznak. A szűrőn keresztül, szinte csak a vízmolekulák jutnak át!

phtalát vegyületek:

Szintetikus anyag, állítólag a PET palackból, az abban tárolt vízbe oldódik, ha huzamosabb ideig +10 C fok felett áll.
A phtalat vegyületek igen mérgezőek, máj és ivarszervkárosító (hormonszerű) hatása van.


Üzemeltető, szállító:

Laguna Consulting Kft.

Postacím: 1026 Bp. Pasaréti út. 53.

fax: (061) 394-3121

Tel: +3630-649-8894

A CleanWater.hu szolgáltatása:

  • A weboldalon kínált termékek kiszállítása (A szállítás Budapesten és vidéken is hétfőtől-péntekig történik).

  • A vevői észrevételek kezelése,

  • Reklamációk kezelése


Jó egészséget, friss vizet kívánunk Önnek!