Háztartási ivóvíz tisztítása...

A fordított ozmózis technológiával működő VÍZTISZTÍTÓ, a mosogatópultba könnyen beépíthető,
használata kényelmes, mert a normál ivóvízhálózatra csatlakozik!

Fordított ozmózis (RO) víztisztító

A víztisztítás alapja

A "piacon" kapható prémium minőségű RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztítók között gondosan ügyelünk arra, hogy a "mi" tisztítónk folyamatosan az ár/érték arányában a legkedvezőbb, legyen!

Fordított ozmózis (RO) víztisztítóA friss-, üde- és tiszta ivóvíz egy elegáns csapon keresztül folyik ki a normál csap mellett.

Berendezésünket elsősorban családoknak és kisebb cégeknek ajánljuk ivásra és főzésre alkalmas kristálytiszta, és friss víz készítésére.

Az általunk forgalmazott RO víztisztítók 95-98 %-os szűrést biztosítanak. A tisztított víz minősége függ a tisztítandó víz nyomásától, szennyezettségétől és hőmérsékletétől is.

A szennyeződések, és az oldott sók mindössze néhány százalékát hagyja a vízben és a szennyeződések szinte teljes mennyiségét visszaöblíti a szennyvízhálózatba!


Ez, a világ jelenlegi legjobban működő víztisztítási módszere!

Beszerelése egyszerű, egy átlagos műszaki tudással rendelkező ember, egyedül is be tudja szerelni, a fényképes beszerelési útmutató segítségével.

Rendeljen MOST!

Amit FONTOS tudni a víztisztításról!

Az alap berendezés 5 szűrőből áll:

Az első három szűrő távolítja el a szennyeződések legjelentősebb részét

1. szűrő: 5 mikronos sodrott fonalú egység, amely eltávolítja a vízből az 5 mikronnál nagyobb méretű lebegő szennyeződéseket.

2. szűrő: aktív szénszűrő egység, amely megköti a klórt és a szerves szennyeződések jelentős részét.

3. szűrő: 1 mikronos sodrott fonalú egység, amely kiszűri a legkisebb lebegőanyag maradványokat.

Az első 3 alapszűrő kiszedi a teljes, szemmel látható, és részben láthatatlan szennyeződéseket. "Elkoszolódásuk" időtartama, elsősorban a használat mennyiségétől, másodsorban, pedig a vezetékes víz tisztaságától függ, amely városonként, azon belül, akár részenként is változhat.

Tudjuk, ez nem túl sokat segít Önnek, hiszen valljuk be, vajmi kevés fogalmunk van arról, hogy lakóhelyünkön mennyire tiszta a víz ...

Ismerve az Unió, azon belül Magyarország vezetékes vízellátásának szabályait, kiszámolhatnánk, hogy mennyi vízet tud tökéletesen megtisztítani...

Azt, hogy Ön, - az otthoni víztisztítóján - mennyi vizet használ, vagy fog használni, azzal viszont csak hozzávetőlegesen tudunk számolni, ezért csak javasolni tudjuk, hogy

ha egy átlagos 3-4 fős család szükséges vízigényét, vesszük alapul, akkor az elsődleges szűrőket érdemes évente, de maximum 18 havonta cserélni!

Az elsődleges szűrők (1.,2.,3.,5.,) aktuális árairól IDE kattintva tájékozódhat.

A 4. szűrő: A főszűrő, másnéven ozmózis membrán, a készülék legfontosabb része.

Ezen a szűrőn - 0.0001 mikron nagyságú pórusain, gyakorlatilag csak a vízmolekulák jutnak át - így minden szennyeződést 95-98 %-os biztonsággal távolít el.

Tekintettel, hogy az első három szűrő, már a szennyeződések jelentős részét eltávolította, az ozmózis membrán, már kevésbé szennyeződik...

A fenti számítást, használatot figyelembe véve, a fordított ozmózis szűrőt ajánlott minden második szűrőcserével együtt cserélni, azaz 2-3 évente!

A fordított ozmózis membrán aktuális árairól IDE kattintva tájékozódhat.

FONTOS! Az ozmózis membrán, önmagában nem alkalmas vízszűrésre, ugyanis a membránt nem érheti vegyi anyag, különösen nem klór! Az ozmózis szűrő közventlen érintkezése az előtisztítás nélküli vízzel, annak tönkremenetelével egyenarányos!

5. szűrő: aktív szén utókezelő egység, amely közvetlenül a felhasználás előtt távolítja el az utolsó szag és íz maradványokat.

Az 5. szűrő, mint utószűrő is az alapszűrő készlet tartozéka, azaz amikor az első 3 szűrőcserét végzi, és ahhoz szűrőbetétet rendel, a csomagban ezt az utószűrőt is megtalálja, azaz annak az árában ez a szűrő is benne foglaltatik!

A szűrőszett árairól bővebben IDE kattintva tájékozódhat.

Ajánljuk készülékeinkhez az ú.n. visszasózó feltétet is, amely a végső, tisztított, "mindentől" mentes vizet, egy rendkívül kis mértékben vegyes ásványi anyagokkal visszasózza, melytől a víz kellemesen selymes ízű lesz!

A visszasózó feltét rendkívül egyszerűen csatlakoztatható az utószűrő után!

Az igazán "ínyenceknek" ajánljuk a kerámiaszűrő feltétet! A kerámiaszűrő, hegyi kristályokat tartalmaz, amely energetizálja a vizet, hasonló lesz mint a PI víz, további lágyabb kellemesebb ízt kölcsönöz!

A kerámiaszűrő feltét rendkívül egyszerűen csatlakoztatható az utószűrő után!

Garancia: valamennyi víztisztító készülékünk valamennyi egységére 24 hónap teljeskörű működési GARANCIÁT vállalunk!

Érdeklik a további részletek?!

Szívesen elküldjük...

Amennyiben érdeklik a további részletek, azon információk, amelyeket szándékosan nem teszünk közzé, írjon nekünk, szívesen elküldjük Önnek! Számos olyan tanulmányt is készítettünk, amely meggyőződésünk, hogy hasznos lehet Önnek, egészségesebbé teheti életét, tényekről írunk, amelyek mellett naponta megy el, és nem veszi észre ...
Nos?

Milyen címre küldhetjük?

       
  VEZETÉKNÉV:  
  KERESZTNÉV:*  
       
  E-MAIL CÍM:*  
       
  VÁROS ahol lakik:  
       
  FELIRATKOZOM / KÉREM A CIKKET!
   

Kérdése van?

Kérdezze munkatársunkat

Amennyiben kérdése van bármely termékünkkel kapcsolatban,
kérem keressen minket a KAPCSOLAT linkre kattintva,
vagy skype-on,
vagy hívja munkatársunkat a  0630-649-8894  telefonszámon!

Kapcsolódó cikkeink:

Ha kétségei vannak ... Ha kérdezne...

A vezetékes ivóvíz hálózathoz csatlakoztatható, fordított ozmózis víztisztító
  • Kiszűri a vízből a klórt, és más vegyianyag maradványokat

  • Kiszűri a vízből a hormon, és más gyógyszermaradványokat

  • Kiszűri a vízből a felesleges ásványi anyagokat

  • Egészséges, sejtszinten feldolgozható, valóban tiszta vizet készít